facebook

Карантин можуть посилити в 13 областях України, – Степанов

Через зростання щоденної захворюваності на коронавірусну інфекцією в Україні карантин можуть посилити в 13 областях.

Про це під час брифінгу 27 червня повідомив міністр охорони здоров’я України Максим Степанов (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

Він зазначив, що в перелік регіонів, які не відповідають постанові Кабінету міністрів про адаптивний карантин, також входить місто Київ.

“В умовах адаптивного карантину ви бачили різке зростання в деяких областях, збільшення кількості нових випадків, погіршення динаміки, різке заповнення ліжок у лікарнях, виділених під COVID-19. Ті критерії, які у нас визначені в постанові, вони перебільшені в 13 областях нашої країни. Це і західні області, і Київ”, – заявив Степанов.

За словами міністра, документи про необхідність посилення карантину будуть подавати головні обласні санітарні лікарі. Остаточні рішення приймуть регіональні комісії ТЕБ та НС.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Коли ми говоримо про посилення карантинних заходів, то вони досить чітко визначені у постанові Кабінету міністрів, яке регламентує саме умови адаптивного карантину. Це може стосуватися і роботи міського транспорту, спортивних, дошкільних та інших установ, які існують у нашій країні”, – додав Степанов.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...