facebook

Смертельна аварія з маршруткою: у потерпілих виявили коронавірус

З’явилися нові подробиці смертельної аварії із мікроавтобусом, яка сталася у селі Вовкове Ужгородського району на Закарпатті.

З’явилися нові подробиці смертельної аварії із мікроавтобусом, яка сталася у селі Вовкове Ужгородського району на Закарпатті.

Мікроавтобус Mercedes Sprinter, який рухався по вулиці Головній, перекинувся на дах. За попередньою інформацією, причиною аварії стала технічна несправність – лопнуло одне з коліс транспортного засобу, розповіли у поліції.

“Відомо, що в автівці, крім водія, перебувало ще 6 пасажирок. Одна з них від отриманих травм померла на місці події. Інших разом з водієм госпіталізовано. Троє з них перебувають у важкому стані”, – сказано в повідомленні.

Усі обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлює слідчо-оперативна група.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У трьох потерпілих у ДТП виявили коронавірусну інфекцію, повідомив у Telegram-каналі журналіст Віталій Глагола.

“За процедурою, усім кого привозить “швидка” до лікарні під час госпіталізації роблять експрес-тест на коронавірус. У всіх трьох постраждалих, яких привезли до міської лікарні Ужгорода, такий тест виявився позитивним. Їх одразу ізолювали і взяли біоматеріали для лабораторного тестування. Усіх, хто контактував із потерпілими, а також надавав допомогу після ДТП повинні звернутись до сімейних лікарів і здати тест в період 7-14 днів після контакту. Це стосується 2 екіпажів поліції та 4 екіпажів швидкої допомоги”, – пише Глагола.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...