facebook

Зеленський пообіцяв заплатити штраф за каву в Хмельницькому

Незалежно від рішення суду, Зеленський внесе відповідну суму на рахунок закладу, так як “відчуває свою відповідальність за порушення карантину”.

Президент Володимир Зеленський пообіцяв заплатити суму, рівнозначну штрафу за порушення карантину, незалежно від того, яке рішення прийме суд. Про це повідомляє прес-служба Офісу президента в понеділок, 22 червня.

“Як громадянин України відчуваю свою відповідальність за порушення карантину в Хмельницькому. Добровільно оплачу на рахунок закладу харчування суму, співвідносну із сумою штрафу. У той же час у разі винесення судом рішення про притягнення мене до адміністративної відповідальності виконаю його, як це передбачено законом України”, – сказав Зеленський.

Як відомо, 3 червня Зеленський з делегацією відвідали кафе в Хмельницькому, чим порушили правила карантину.

Пізніше стало відомо, що президента Володимира Зеленського не оштрафували за порушення карантину в кафе через те, що він недоторканний, згідно з Конституцією.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У той же час оточення Зеленського було оштрафоване за порушення карантину в кафе. Низка чиновників, які супроводжували президента в кафе, заплатять штраф в розмірі 17 тисяч гривень.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...