facebook

Найкращим мером в Україні є очільник Івано-Франківська Марцінків, це взірець, – професор

Згадаймо, які політсили були протягом часу незалежності при владі в Україні: комуністи, соціалісти, соціал-демократи, ліберали. А кого єдиних не було? При владі 29 років не було українських націоналістів.

Про це в інтерв’ю «Вголосу» розповів український науковець, доктор наук, громадський діяч, публіцист, письменник та професор Київського національного університету ім.Т.Шевченка Петро Масляк.

За словами професора, Україна чекає на ці всі перетворення, про які казав вище, вже 29 років».

«Тому кардинальні і швидкі зміни в Україні та її економічний розквіт стануться тільки тоді, коли до влади прийдуть українські націоналісти. І я це бачу на реальних прикладах – Івано-Франківськ, Тернопіль, Хмельницький, де мерами є націоналісти», – наголосив він.

І додав: «Особливо перший мені подобається, бо там влада діє методично. Так і в державі треба, зважаючи на те, що на все грошей немає: відремонтували одну вулицю, потім другу і т.д. От тому для мене Марцінків (міський голова Івано-Франківська – ред.) є найкращим мером – це взірець. І це я не на рейтинги дивлюся, а на стан міста. У них мер розумний і компетентний і на ділі, а не на словах показує, як треба керувати».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...