facebook

“Лікування немає сенсу”: син Віктора Павліка припиняє боротися з раком

Павло вже не може пересуватися без візка, але переживає зараз тільки за близьких.

Син українського співака Віктора Павлика, який майже два роки хворіє саркомою хребців, опублікував пост, в якому розповів про своє лікування і про погіршення стану здоров’я.

Як пише 21-річний Павло, за цей час він переніс 18 курсів хіміотерапії і курс променевої терапії, але хвороба не відступила.

“Місяць тому моя ліва рука почала постійно хворіти в лікті, день і ніч, а пальці цієї руки почали слабшати і втрачати здатність тримати і маніпулювати речами. Три тижні тому мені довелося повернуться до пересування за допомогою милиці, з якою я ходив деякий час після операції. Два тижні тому я вже не міг пересуватися не тримаючись за стіну або меблі. А тиждень тому, в черговий раз перевіривши організм з допомогою КТ і МРТ, я почав втрачати і без того слабку надію в моїй голові”, – пише син артиста.

Павло розповів, що зараз може пересуватися тільки за допомогою візка, а одна рука практично втратила свою функціональність.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Я закінчив своє лікування хіміопрепаратами, але не тому що воно більше не потрібно, а тому що воно більше не має сенсу. Нам не вдалося зупинити розвиток моєї хвороби, вона продовжує активно вражати мій організм, руйнуючи його зсередини. А значить мені залишилося тільки протриматися в живих скільки зможу”, – розповідає Павло.

Молодий чоловік каже, що ставиться до свого стану спокійно і прийняв свою долю, але дуже переживає за близьких. Також Павло розповів, що згадує свої щасливі шкільні роки і бажає своїм однокласникам здійснити всі свої мрії і ніколи не зіткнутися з труднощами, які його спіткали.

Віктор Павлік поділився у фейсбуці постом свого сина і попросив однокласників Павла відгукнутися.

Однокласники мого сина Павла, відгукніться. Будь ласка, просто знайдіться. Спеціалізована школа 25 м. Києва

Опубліковано Віктором Павліком Субота, 20 червня 2020 р.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...