facebook

“Поліцейські більше ніж лікарі борються з COVID. В 4 рази…” Геращенко пояснив, навіщо Авакову додаткові 2,6 млрд на доплати силовикам

За словами заступника міністра МВС, 87 тисяч співобітників структур міністерства тепер отримають доплати до заробітної плати в розмірі до 50 відсотків.

«Поліцейські на рівні з медиками перебувають на передовій боротьби з цією небезпечною інфекцією. Тому міністр внутрішніх справ звернувся до Кабінету міністрів з пропозицією стимулювати і мотивувати співробітників правоохоронних органів і структур МВС, які постійно ризикують життям, як і медики», – зазначив Геращенко

За словами заступника міністра МВС, 87 тисяч співробітників структур міністерства тепер отримають доплати до заробітної плати в розмірі до 50 відсотків.

За його даними, у системі Міністерства внутрішніх справ станом на 18 червня виявили 681 працівника, хворого на COVID-19, і ще 180 хворих серед членів їхніх родин.

За даними представниці фракції «Голос» Олександри Устінової, за таке рішення проголосувало 16 його членів, двоє утрималось і один був проти.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«За весь час на лікарів разом з ліками витратили 1,6 млрд, а поліціянтам, які луплять людей на вулиці, 2,6 забрати хочуть. Всього надбавки за весь час отримали 12 тисяч лікарів. І хочуть виплатити 67 тисячам поліціянтам. У чотири рази більше поліцейських, на думку держави, борються з СOVID-19, ніж лікарів! Ось так виглядає поліцейська держава», – написала вона.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...