facebook

10-річна українка вколола пальця і підчепила правець, біль, судоми та штучна кома – “Помоліться за нашу Аллочку”

Причиною зараження стала травма пальця

10-річна вінничанка захворіла на правець та потрапила до реанімації.

Про це у соціальній мережі фейсбук написала Маринка Поворозник.

Так, стало відомо що на Вінничині 10-річна Алла захворіла на правець. Як виявилося, у дитини не було жодних щеплень.

Зазначається, що недуг розвивалася поступово, і нині Алла у важкому стані. Причиною зараження стала травма пальця на нозі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Два тижні тому вона зачепила ніготь на нозі дверима, ми обробили ранку, зробили все можливе, але в лікарню не звертались, тому що рана повністю загоїлась…. вона не червоніла, не наривала — зажила. Проте через 1,5-2 тижні у неї почались болі в спині, в області нирок, і ми думали, що вона десь простудила спину. Далі вона почала жалітись на біль у щелепі”, – сказано у дописі.

Згодом у дівчині почалися сильні судоми вона задихалась і кричала від болю. Рідні викликали їй швидку, медики направили її до реанімації. Фахівці встановили, що у дівчини правець, уже третя стадія з чотирьох.

Зараз стан дівчинки вкрай тяжкий та вона перебуває у штучній комі. Аллі вводять антибіотики та протисудомні препар

Про цей випадок розповів у Фейсбуці й очільник області Владислав Скальський. Він пише, що дитина не мала жодних щеплень. Батьки були проти них.

“Єдиний спосіб захистися від цієї інфекції — вакцинація. Імунітет після захворювання не формується, і є ймовірність повторного зараження, тому вакцинація необхідна, навіть якщо ви перехворіли”, — йдеться у повідомленні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...