facebook

Українцям повернуть гроші за пробне ЗНО через ПриватБанк – коли та як отримати компенсацію

Вступники до вишів отримають назад кошти за пробне ЗНО.

Українським вступникам до вищих навчальних закладів повернуть гроші за пробне тестування Зовнішнього незалежного оцінювання, яке не вдалося провести через загрозу поширення коронавірусної інфекції. Зарахованими кошти будуть на картки ПриватБанку, а якщо її у заявника немає – її випустять спеціально для цього випадку.

Про це повідомляє Telegram-канал “Команда Зеленського”.

Пробне тестування мало відбутися 15 і 17 червня, але було скасоване через загрозу коронавірусу. За участь в оцінюванні учасник сплатив по 145 гривень за кожну дисципліну. Ці кошти були направлені, основним чином, на друк матеріалів.

Так, для компенсації за пробне ЗНО з Фонду боротьби з COVID-19 буде виділено 52 мільйони 450 тисяч гривень. Відповідне рішення уряду погодив на своєму засіданні Комітет з питань бюджету 19 червня.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У Кабміні розраховують розпочати виплати учасникам пробного ЗНО вже з 1 липня через послуги ПриватБанку.

“Учасники пробного ЗНО, які мають картку вказаного банку, отримають SMS-повідомлення про зарахування коштів. Якщо учасник не має картки, він отримає SMS-повідомлення, що картка з компенсованими грошима чекає у найближчому відділенні «ПриватБанку»”,- йде мова у повідомленні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...