facebook

Поліцейський викинув дружину з балкона на очах у маленької доньки. Деталі трагедії в Сєвєродонецьку

У Сєвєродонецьку Луганської області чоловік викинув дружину з четвертого поверху – молода жінка отримала важкі травми, але вижила. Її близькі побоюються, що винуватець може уникнути покарання, оскільки служить у поліції.

У Сєвєродонецьку Луганської області чоловік викинув дружину з четвертого поверху – молода жінка отримала важкі травми, але вижила. Її близькі побоюються, що винуватець може уникнути покарання, оскільки служить у поліції.

Детальніше про надзвичайну подію читайте в матеріалі OBOZREVATEL.

Крик душі
Сімейна трагедія розігралася в ніч на 9 червня у багатоповерхівці на вул. Менделєєва, а перша інформація про це з’явилася в соціальних мережах 14 червня. Її розмістила кума постраждалої.

Вона емоційно розповіла, що сталося, назвала ім’я, а також місце роботи поліцейського.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Друзі та рідні постраждалої жінки побоюються, що справу спробують зам’яти.

“Олексій – поліцейський, його батько (вітчим) – підполковник поліції у відставці, мама займає не останню посаду в податковій. Тому боїмося, що Олексію все зійде з рук”, – додала кума.

За її словами, саме вітчиму став дзвонити чоловік Даші, коли викинув її з балкона.

Лежала на асфальті і благала про допомогу
OBOZREVATEL додзвонився батькові постраждалої жінки. Він підтвердив сам факт події і повідомив, що перебуває поруч із дочкою. Скупо і гірко сказав про зятя: “Напився і викинув мою дочку з балкона…”

Потім передав трубку кумі дочки, яка розповіла про обставини події зі слів Дарини.

За її словами, Даша й Олексій увечері 8 червня випили по кілька келихів вина. Потім чоловік пішов, а повернувся нібито сильно п’яним.

“Розгорілася сварка, він почав кричати, що не платитиме аліменти, та й з донькою сидіти не буде. А в підсумку вийшло так, що почав жбурляти Дашу по квартирі, давав ляпаса, почалася бійка. Дарина вибігла на балкон, кричала, кликала на допомогу: “Допоможіть, будь ласка, хто-небудь, викличте поліцію, мене чоловік б’є!” Сусіди чули. А Олексій вийшов за нею на балкон, за руки хапав. Вона просила відпустити, але чоловік їй сказав: “Якщо зараз не замовкнеш, я тебе викину, задушу, вб’ю тут”. І коли Даша засумнівалася, той підняв підняв її на руки і викинув з 4-го поверху”, – розповіла кума.

Молоду жінку врятувало диво – дерево під балконом і шиферний дашок погасили швидкість. Але впала вона все-таки на асфальт.

“Пацани – я свій!”
Подруга постраждалої стверджує, що поліцейський не відразу спустився до дружини. А став виривати з рук сусідів телефони, не даючи дзвонити ні в швидку, ні в поліцію. Набрати нібито змогли тільки мешканці будинку навпроти.

“А коли патрулька під’їхала, Олексій закричав на всю: “Я свій, пацани, все нормально!”. Його ніхто не затримав, експертизу ніхто не робив. Хоча Даша була в свідомості і там же на місці заявила, що це чоловік її викинув із балкона”, – додала кума.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...