facebook

22 червня МОЗ визначить, чи можна проводити ЗНО

Сьогоднішня епідеміологічна ситуація в Україні дозволяє провести зовнішнє незалежне оцінювання, початок якого запланований на 25 червня, але остаточне рішення щодо старту тестування буде ухвалено 22 червня.

Про це під час брифінгу заявив головний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

За його словами, 13 червня Комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій розглянула два показники, оцінка яких саме 22 червня буде свідчити про те, чи буде можливість проведення зовнішнього незалежного оцінювання в запропоновані терміни.

Разом з тим, він не виключив можливості того, що епідеміологічна ситуація може не дозволити провести зовнішнє незалежне оцінювання у визначені терміни.

Окрім того, Ляшко наголосив, що Міністерство охорони здоров’я не пов’язує збільшення кількості заражень із проведенням більшої кількості тестів на коронавірусну хворобу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Ми пов’язуємо збільшення виявлення випадків виявлення коронавірусної хвороби, які реєструються впродовж останніх днів саме з пом’якшенням карантинних заходів і з тим, що суб’єкти господарювання, які декларували, що при відкритті їхніх об’єктів вони будуть дотримуватись протиепідеміологічних норм. В той же час ми бачимо значні порушення як у перевізників, так і інших організацій», – сказав головний санітарний лікар.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...