facebook

Дівчинка з Прикарпаття- сирота, бореться за своє життя… Пухлина мозку… Українці, врятуйте дитину

ВАШОЇ ДОПОМОГИ ПОТРЕБУЄ САША!ЗРОБІТЬ МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!!!ПОТРІБНА ДОПОМОГА МОЛИТОВНА І МАТЕРІАДЬНА!

Життя Саші сповнене переживаннями – спочатку дитина втратила батьківську опіку, а тепер бореться і за власне життя.

Наприкінці лютого 2019 року лікарі повідомили, що Саша Герасимчук має спадкову хворобу, яка характеризується утворенням пухлин – нейрофібраматоз І типу, і в цьому разі він уразив обидві півкулі середніх структур головного мозку та мозжечка.

Дівчинку з її братиком виховує названа мама, тож такий діагноз став шоком для всіх. «На початку березня 2019 року Олександра почала свій нелегкий шлях термінового лікування та курсів хіміотерапії в онкогематологічному відділенні Івано-Франківської обласної дитячої лікарні. За весь цей час лікування Олександра отримала пару десятків хіміотерапій, які тяжко її даються (анемія важкого ступеня, лейкопенія 4 ст., тромбоцитопенія 4 ст). Але лікування має й позитивні наслідки. Зупинився ріст нейрофібром в головному мозку», – розповідають друзі родини.

Тому лікування потрібно продовжити, щоб зберегти життя дитини, але рік лікування виснажив фінансово родину з названими дітками, тому вони вимушені просити допомогу у небайдужих людей. «Коли у Сашеньки буває тяжкий стан, вона завжди заспокоює маму та медичний персонал: «В мене все буде все добре, я обіцяла мамі, що вона буде бавитися із моїми дітьми – її внуками», – розповідають друзі родини Саші.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Реквізити для допомоги:

Ощадбанк:
Номер карти 4790 7299 4760 1266

МФО 336503 IBAN: UA 653365030000026208511014856

Лігун Світлана Василівна – названа мама Герасимчук Олександри Володимирівни

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...