facebook

“Врятуйте татка”: ветерана АТО з’їдає рак, четверо діток благають про допомогу

Боровся за Україну- тепер за своє життя. Перший крок до одужання – чотири курси хіміотерапії. 

Андрій Гергерт ще у 2014-му році залишив роботу, чотирьох дітей із дружиною та рушив зі Львова боронити Донбас, тепер же захисник бореться за своє життя.

Про це повідомляє 5 канал.

Львів’янин Андрій Гергерт командир 8-го батальйону “Аратта” Української добровольчої армії потребує допомоги. В українського захисника виявили злоякісну пухлину шлунка. Нині чоловік має пройти курс хіміотерапії у місті, а продовжить лікування в Австрії. На лікування військовому необхідно 100 тисяч євро.

“На фронті я вечеряв. Мало з’їв і відчув наповнення в шлунку, і зрозумів, щось не те. Пішов, зробив гастроентеростопію у Львові. Повернувся додому і там діагностувала лікарка, одразу, напевно онкологія. Зробили КТ, біопсію і підтвердили це все. То стресові роки життя, але щоб було так критично я не відчував“ – розповідає чоловік.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Медики говорять, що перший крок до одужання від раку шлунку – чотири курси хіміотерапії. З наступного тижня чоловік розпочинає перший курс хіміотерапії у львівському онкоцентрі. Продовжить лікування в одній з австрійських клінік.

“Пухлина шлунку, від неї відірвалася клітинка, умовно кажучи, полетіла в інший орган, лімфовузли довкола шлунку і почала там рости. На даному етапі необхідна хіміотерапія і операція на даному етапі є недоречною. Можливо ми будемо її розглядати після закінчення хімії”, – пояснює лікар-онколог Олег Дуда.

Наразі родині українського захисника не по кишені дороговартісне лікування за кордоном. Тому вони звертаються до віх небайдужих з проханням допомогти врятувати чоловіка.

“Почуваю себе, як хвора людина. Мені зле, я схуднув на 10 кг. Мені важко. В чому рак шлунку підступний – я не можу їсти повноцінно…”, – із сумом каже захисник України.
Якщо ви хочете допомогти родині Андрія Гергерта, гроші у будь-якій валюті можна переказати на ці банківські рахунки

Картка “ПриватБанку”:

4627 0551 1000 9379 (гривнева) – Гергерт Андрій Валерійович.

5168 7450 1464 7801 (гривнева) – картка дружини Надії Слюзар.

Валютні картки:

4731 2191 2164 9028 (долари) – HERHERT OLEKSANDR

5168 7427 2554 1191 (євро) – HERHERT OLEKSANDR

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...