facebook

Динамо осоромилось в матчі з Шахтарем – VAR від Монзуль лише в одні ворота

“Біло-сині” не встояли під ударами “гірняків”

Київське “Динамо” поступилося “Шахтарю” у домашньому матчі на НСК Олімпійський у 24 турі Чемпіонату України з рахунком 1:3. Цей матч можна вважати історичним через те, що на ньому вперше в українському футболі було застосовано систему відеоарбітражу (VAR). Саме через цю інновацію й постраждали господарі поля – один з м’ячів, що потрапили у сітку “гірників”, не був зарахованим. Окрім того, для обох команд це був перший офіційний матч після завершення карантину (проходив він без присутності вболівальників). За підсумками гри, “Шахтар” закріпив своє лідерство у Чемпіонаті, а “Динамо” опинилося на четвертій сходинці.

Інцидент з застосуванням відеоарбітражу стався на 19-й хвилині гри. Шахтарівець Сергій Сидорчук відправив м’яч у свої ж ворота. Але головна арбітриня матчу Катерина Монзуль скасувала взяття воріт після використання системи VAR – до удару Сидорчука “динамівський” захисник Денис Попов вдарив по обличчю гравця суперника Тараса Степаненко.

Перший тайм закінчився з нічийним рахунком, Віталій Буяльський забив перший гол на 38-й хвилині, а Марлос вже на 39-й зрівняв рахунок. А ось вже у другому таймі “гірняки” отримали впевнену перемогу – на 67-й хвилині “Динамо” знову забив Марлос, а на 74-й – Маркос Антоніо.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...