facebook

Трендові літні парфуми 2020 — аромати, які відмінно підійдуть для вашого образу

Літо – це привід не лише змінити сірі і похмурі речі на яскраві і легкі предмети гардероба, але і також вибрати новий свіжий літній аромат.

Літо – це привід не лише змінити сірі і похмурі речі на яскраві і легкі предмети гардероба, але і також вибрати новий свіжий літній аромат.

Правильно підібраний образ з легким шлейфом дозволить жінці бути ще більш привабливою. У матеріалі ми розповімо про актуальну парфумерію, яка відмінно підійде для сонячного літнього образу, інформує Ukr.Media.

Парфумерна вода Dior Poison Girl

Жоден список найкращої парфумерії не буде повноцінним без Dior. Ніжний аромат поєднує в себе велику різноманітність різних приємних запахів. На верхній ноті можна відчути гіркий апельсин і карколомний лимон, але завдяки дамаській і граській троянді і апельсинового кольору аромат вбиває наповал своєю пишністю. Для терпкого і стійкого запаху в парфум додані неймовірний сандал, солодка ваніль, мигдаль, толуанський бальзам. В купі вийшов аромат, який ідеально підійде для жаркого літа, оскільки букет зібраний не надто солодкий і не надто терпкий.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

https://www.instagram.com/p/BsjDESWAxKT/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Парфумерна вода Marc Jacobs Daisy

Свіжий і гарний, жіночний аромат дозволить жінці бути на вершині переваги. Парфум міститть складні запахи, що дозволило створити воістину найбільш притягальний аромат у всьому світі. Як тільки ви відкриєте воду, то відчуєте запаморочливий аромат свіжої суниці, яка оповита ноткою грейпфрута і фіалки. Трохи потримавшись парфум починає огортати букетом з гарденії і яскравої фіалки і не менш запаморочливого жасмину. Легкий шлейф з мускусу, ванілі і світлої деревини дозволили створити парфум, щоб жінки пахли приємним ароматом все літо.

https://www.instagram.com/p/CAc-7Z8pxC4/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Парфумована вода Gucci Flora by Gucci Gorgeous Gardenia

Квітково-фруктовий аромат гармонійно увіллється в образ жіночної і витонченої дами в літній період. Ідеальний парфум підходить тим жінкам, які хочуть бути справжніми королевами. Центром уваги бути нелегко, але прекрасний аромат від Gucci дасть можливість з легкістю довести всьому світу свою перевагу. Нескладне поєднання з досить простих запахів — груші, червоних ягід, гарденії і франжіпані, дало можливість аромату стати одним з найпопулярніших і легких парфумерних вод. Закінчується букет терпким пачулі, який створює стійкий і приємний шлейф.

https://www.instagram.com/p/Bz716eEg6of/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Приємний аромат дозволить жінці бути ще більш привабливою і кокетливою. Серед усіх літніх парфумів варто вибрати незвичайний, трохи солодкуватий і водночас стійкий аромат, який дасть можливість підкреслити індивідуальність жінки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...