facebook

У Польщі двоє молодиків побили сімейну пару з України

У Вроцлаві дві особи напали та побили сім’ю з України, яка мешкала в хостелі. Інцидент, найбільш вірогідно, стався на національному підґрунті.

Події розгорталися ввечері, 20 травня, неподалік одного з хостелів на вул. Романа Дмовського (Dmowskiego). Сімейна пара відпочивала біля входу. Зненацька з хостела вийшло 2 особи, які тримали в руках вазон. Українка, яка, до речі, там працювала, звернула їм увагу на те, що це — її власність. Вже за хвилю невідомі жбурнули у її бік вазон з квітами та накинулися на неї з кулаками. За жінку заступився чоловік, але двоє з словами „Spi@rdalaj do Ukrainy” повалили його на землю та почали бити ногами.

Інші мешканці хостелу на крик викликали поліцію, яка за гарячими слідами затримала двох молодиків, які втікали з місця події. Як виявилось, один з них раніше вже мав проблеми з законом.

Чоловік отримав значні забої м’яких частин тіла, гематоми. Українка має тріщину в кістці, зламаний ніс.

Як розповідає Дмитро, на якого напали, у нападників були «скляні очі» і, вірогідніше за все, вони знаходились під впливом якихсь наркотичних речовин. У самому хостелі на верхньому поверсі вони перед цим вчинили погром на кухні, скинули мікрохвильову піч, чайник, поламали картини.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За інформацією поліції, нападників затримав патруль, який проїжджав поряд. Одному було 25 років, інший був на рік старший. Затримані цілий час зневажливо поводились щодо поліцейських, вели себе вульгарно і навіть погрожували правоохоронцям.

Суд вже видав рішення про тимчасове затримання осіб. За побиття 2 людей, крадіжку, пошкодження майна і погрози поліцейським їм загрожує до 5-и років ув’язнення.

Справа знаходиться також на контролі міської організації WRO Migrants. Постраждалій від насилля сімейній парі безкоштовно надається юрист та психологічна допомога, — поінформував представник організації Альберт Місьорак.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...