facebook

Від ножового поранення загинув молодий нацгвардец

У Вінниці в результаті ножового поранення загинув військовослужбовець Національної гвардії.

У Вінниці в результаті ножового поранення загинув військовослужбовець Національної гвардії.

Про це повідомляється на сайті поліції Вінницькій області.

Відзначається, що 24 травня в реанімаційне відділення лікарні з проникаючим пораненням черевної порожнини був госпіталізований 28-річний житель Вінниці, военнослужащійвоінской частини №3008. Під час надання медичної допомоги в лікарні чоловік помер.

“Він був виявлений на вулиці біля двох годин доставлений в реанімацію. Медики діагностували у нього проникаюче ножове поранення черевної порожнини. Під час надання медичної допомоги потерпілий помер,”  йдеться в повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Поліцейські встановлюють і допитують осіб, з якими спілкувався напередодні загиблий. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 КК (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За такий злочин передбачено до 10 років позбавлення волі.

У військовій частині уточнили, що загиблий  старший солдат Андрій Карась. Він проходив службу у військовій частині з 2016 року на посаді водія. “Неодноразово виконував службово-бойові завдання в зоні проведення АТО / ООС. За час проходження військової служби нацгвардіець зарекомендував себе з позитивного боку,”  йдеться в повідомленні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...