facebook

“Єдиний син, був для батьків цілим світом”: Трагічно загинув молодий студент УКУ. Досі важко повірити…

22 травня, близько 16.20 неподалік Новояворівська на трасі “Львів-Краковець” трапилася ДТП.

Водій Mercedes Sprinter наїхав на велосипедиста. Від отриманих травм хлопець помер на місці.

Загиблим виявився 20-річний Денис Воськало з Новояворівська.

“Ми вчилися з Денисом в одному класі. Він був дуже веселий та життєрадісний. До нього можна було звернутися за порадою, він завжди вислуховував. Денис гарно вчився, займався спортом. Любив ходити в спортзал. Він у батьків лише одна дитина. Був для них цілим світом”, – каже LMN однокласниця загиблого, прізвище просить не називати.

Після закінчення школи хлопець вступив до Українського Католицького Університету. Вчився на другому курсі програми “Психологія”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Він був трохи нижчий за мене зростом. Інколи казав мені: “Колюня, пригнись, бо хочу тебе обійняти”. Це найдобріша та найпозитивніша людина, з якою я познайомився за цей рік. При всій своїй вроді він був дуже скромний. Він був мудрим та щирим. Він був моїм добрим другом. Я любив його, люблю і любитиму завжди. Денис деколи ночував у мене на квартирі. Ми разом дивилися фільми, спілкувалися на різні теми. З ним завжди було цікаво. В один з таких вечорів ми зійшлися на тому, що хочемо організувати КВК. Обговорювали формат гри, команду, придумували жарти. Жарти Дениса нікого не залишали байдужим”, – так про загиблого написав Микола Вишневський у Instagram.

За кермом буса перебував 41-річний львів’янин.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...