facebook

З вересня школи будуть вчитися дистанційно- МОН

За індивідуальним підходом в школах учні будуть опановувати той матеріал, який припав на період карантину в країні.

Починаючи з нового навчального року з вересня у школах збережуться технології дистанційного навчання.

Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву тимчасово виконуючої обов’язки міністра освіти і науки України Любомири Мандзій в ефірі “Сніданку з 1+1”.

За її словами, за індивідуальним підходом в школах учні будуть опановувати той матеріал, який припав на період карантину в країні.

“Я думаю, що технології дистанційного навчання будуть використовувати у школі більше і ми перейдемо до іншого формату навчання. Тобто, будуть поєднуватися і класно-урочна система і технології змішаного навчання. З вересня-місяця, я думаю, що вони будуть краще використовуватися у наших школах”, – наголосила Мандзій.

Вона також зазначила, що до кінця червня до закладів загальної та середньої освіти будуть надіслані рекомендації для того, щоб вчителі із школи могли планувати структуру наступного навчального року.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Буде так зване “коригуюче навчання”. Вчителі зможуть з’ясувати опанування того матеріалу учнями, який припав на карантин. І тут буде виключно індивідуальний підхід виключного кожного класу і кожного вчителя”, – резюмувала вона.

Також Мандзій додала, що МОН не буде встановлювати терміни, проте цю роботу передбачають зробити у вересні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...