facebook

Шикарні в 50: п’ять знаменитостих жінок, які мають неймовірний вигляд

Цим жінкам виповнилося 50 років, але своїми вчинками і красою вони доводять, що вік – це лише цифра.

Жінка завжди прекрасна і абсолютно не має значення, скільки їй виповнилося років. І безліч знаменитостей тому приклад, адже вони продовжують зніматися в кіно, фотосесіях, надягають яскраві сукні і надихають безліч жінок з усього світу любити себе і своє тіло.

Меланія Трамп

Перша леді США завжди досконала: укладання, оригінальні костюми і туфлі-човники. Її стиль сміливий, але водночас і вишуканий. Комусь вона подобається, а хтось її критикує, але те, що у свої 50 років вона шикарна – беззаперечно.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Наомі Кемпбелл

Ця “чорна пантера” відома своїми скандалами, бурхливими романами і неймовірною красою. Саме вона стала першою темношкірою дівчиною, яка з’явилася на обкладинках журналів Vogue і Time. Хоч Наомі і виповнилося 50 років, але вона не зупиняється і продовжує з’являтися в різних проєктах, на обкладинках глянців і подіумах світу.

Мерая Кері

Напевно, складно знайти того, хто не знає цю співачку або не чув її пісню All I Want For Christmas Is You. Наразі вона є однією з найуспішніших американських виконавиць, адже продала понад 200 мільйонів своїх альбомом. Але, крім всього цього, Мерая має чудовий вигляд в свої 50, носить відверті декольте і анітрохи не соромиться свого віку.

Ума Турман

Багато хто знає Уму Турман за фільмами “Вбити Білла” і “Кримінальне чтиво”. Актриса завжди вміла підкреслити свою красу і мати виграшний вигляд на будь-якій червоній доріжці. Зараз вона завоювала статус однієї з найуспішніших актрис Голлівуду та продовжує отримувати ролі в найкращих фільмах.

Дженніфер Лопес

Вже давно Джей Ло має не просто статус співачки або зірки, її називають дівою сучасної сцени, а їй вже 50 і вона не збирається зупинятися на своїх досягненнях. Співачка ефектно одягається, має прекрасний вигляд, неймовірно танцює і зводить з розуму своєю красою.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...