facebook

В Донецьку у ліфті власного будинку вибухом пошматований одноокий Моторола

В “республіці” оголошено план по затриманню підозрюваних у вбивстві терориста. У ньому, як зазвичай, підозрюють невловиму українську ДРГ.

У Донецьку за попередніми даними, убитий один з командирів бойовиків “ДНР” Арсен Павлов (Моторола), передають Патріоти України.

16215211_ak

«За попередніми даними в ліфті будинку, де проживав Арсеній Павлов спрацював саморобний вибуховий пристрій. Сам терорист, скоріше за все, перебував у цей момент в епіцентрі вибуху і отримав травми несумісні з життям», – сказало джерело “Інтерфаксу”.

За його словами, в замаху підозрюється українська диверсійно-розвідувальна група. Воно повідомило, що в “республіці” оголошено план по затриманню підозрюваних в передбачуваному вбивстві “ополченця”. Також інформація про загибель Мотороли з’явилася в пабліках терористів:

Про замах на Моторолу пише і рупор сепаратистів NewsFront: «Моторола погиб в результате террористической работы украинской ДРГ. При возвращении домой, в лифте сработало дистанционное взрывное устройство. Ведется следствие, выясняются обстоятельства. В городе усилен антитеррористический режим».

Інформацію про вибух повідомляє і користувач Арина Барінова. “Підірвали квартиру Мотороли на Челюскінців. Там були мої батьки, розповіли. Я раніше нижче під ним жила”, – пише Баринова.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

І нарешті.. СБУ та МВС оперативно підтвердили факт смерті Мотороли… Чесно кажучи, дувує оперативна обізнаність обох силових відомств України. Мабуть на терені “ДНР” діє дуже добротна агентурна мережа наших спецслужб. Мережа, котра може оперативно повідомляти критичну інформацію, і робити іншу небезпечну роботу…

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...