facebook

Названо ім’я загиблого бійця ЗСУ на Донбасі

Чоловік загинув внаслідок обстрілу з боку сепаратистів – у вантажівку, в якій він їхав, потрапила міна. У нього залишилася дружина і дворічна дитина.

Чоловік загинув внаслідок обстрілу з боку сепаратистів – у вантажівку, в якій він їхав, потрапила міна. У нього залишилася дружина і дворічна дитина.

На Донбасі загинув солдат 93-ї окремої механізованої бригади Холодний Яр Євген Сафонов. Про це повідомляє 93 ОМБр у Facebook у четвер, 21 травня.

Євген Сафонов мав позивний Сафон і був номером розрахунку в протитанковому дивізіоні.

“З глибоким сумом і болем у серці ми змушені повідомити про смерть нашого побратима – солдата Євгена Миколайовича Сафонова. О 4 годині ранку вантажівка, в якій їхали холодноярці, потрапила під ворожий обстріл. В автомобіль потрапила міна 120 калібру, через що Євген загинув, а його товариші отримали осколкові поранення і контузії. Тяжкопоранених серед них немає”, – сказано в повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Чоловік почав службу в 93-й ОМБр у січні 2019 року. До цього, в перший рік військових дій, воював у складі батальйону Айдар.

“Він народився 25 листопада 1988 року в Павлограді, де жив постійно. Мав середню освіту. Працював на шахті… У Євгена також залишилася мати, брат, дружина. Осиротів дворічний син Денис”, – повідомляють у бригаді.

Нагадаємо, що раніше на Донбасі снаряд поцілив у військову вантажівку. Сепаратисти обстріляли позиції українських військових з ручних протитанкових і підствольних гранатометів, а також зі стрілецької зброї.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...