facebook

ПАРУБІЙ НАЗВАВ КОНКРЕТНІ ДАТИ, НА ЯКІ МОСКВА ЗАПЛАНУВАЛА ПРОВОКАЦІЇ

Спікер стверджує, що ворог змінює тактику.

parubiy_00233

День Перемоги знову став тестом для української влади, яка спрацювала добре, не допустивши провокацій.

За словами спікера Верховної Ради України Андрія Парубія, він має інформацію, що на організацію нових кривавих бІйок в Україні 9 травня Кремль виділив суми, співмірні з бюджетом невеликих російських міст.

Про це повідомляється у сюжеті ТСН.Тиждень.

Цього дня не було “коктейлів Молотова”, але був інший дивний коктейль із прапорів ворогуючих таборів – українські і радянські. Вони змішалися на одних і тих самих площах, біля тих самих пам’ятників.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Цього тижня було кілька затримань. Спецслужби переконані, що це рука Москви, про що свідчить схожий почерк цих акцій. На вулиці вийшли невідомі люди з портретами. Цю акцію в РФ назвали “безсмертним полком”. Такий хід придумала Москва, щоб розбурхати емоції і викликати колотнечу. Шоу із портретами – замість живих героїв. На чолі цієї ходи Володимир Путін йшов на чолі, що є геніальним ходом. За таким сценарієм провокації можна тепер влаштовувати вічно.

Обсяг грошей, агентурна мережа Кремля, яку, як стверджують силовики, вдалось частково ідентифікувати – все це, поки, залишається темною плямою. “Складова спрямова на дестабілізацію. Вона є для Росії не менш важливою, ніж складова мілітарна. Коли ви питаєте які наступні дії, то наступний більший етап планується 23 серпня у Харкові на день міста, а також 24 серпня у День Незалежності України. Вони пробують змінювати свою агентурну мережу: перевіряють, чи відповідає дійсності інформація цієї мережі про склади зброї. Планується нова хвиля на 23-24 серпня”, – заявив спікер Парубій.

За інформацією Андрія Парубія, Москва змінила наголос із мілітарної складової, по якій є видима реакція світу. “Коли ви ставите у приклад Іловайськ і Одеса, так, це правильний приклад. У них сценарій швидше Одеси – коли з’являється група провокаторів, серед яких часто є працівники російських спецслужб. Велика правда полягає в тому, що їхня ціль – смерть і кров”, – переконує співбесідник.
Джерело – http://tsn.ua/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...