facebook

Українка померла від COVID-19 в Британії

Тепер посольство вирішує питання з репатріацією тіла жінки. Це дев’ята жертва серед українських громадян за кордоном.

epa08345724 A Swiss army medical officer treats a patient suffering from the pandemic COVID-19 disease caused by the SARS-CoV-2 coronavirus at the Intensive Care Unit (ICU) of the Broye Intercantonal Hospital (HiB) in Payerne, Switzerland, 06 April 2020. EPA-EFE/LAURENT GILLIERON / POOL

У Великій Британії померла громадянка України через ускладнення від коронавірусу. Про це заявив директор Департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев, передає УНІАН у вівторок, 19 травня.

“19 травня 2020 року посольство України у Великій Британії отримало інформацію про смерть 17 травня в місті Чертей (графство Суррей) громадянки України, 1978 р.н., інфікованої коронавірусом”, – сказав Погорельцев.

Тепер посольство сприяє родичам покійної в оформленні необхідних документів і вирішенні питання репатріації тіла. Справа перебуває на контролі Департаменту консульської служби МЗС та посольства України у Великій Британії.

Жінка стала дев’ятою громадянкою України, яка померла за кордоном від коронавірусу. Раніше четверо українок померли в Італії і по одному українцю у Франції, США, Великій Британії та Швеції.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...