facebook

Оксана веде відчайдушну боротьбу з двома видами раку. Допоможіть їй!

Молода жінка проходить дуже дороговартісне лікування.

Оксана Лавінська саме насолоджувалась материнством маленької Аліси, коли дізналась, що має вже 4 стадію високоагресивного раку шлунку з метастазами. Та за пів року при черговому обстеженні новий шок – лікарі побачили ще рак грудей.

«Оксана вирішила, що буде боротись і йти до кінця заради своєї донечки, яку вона любить понад усе в своєму житті. Лікарі були змушені коригувати протокол хіміотерапії і складати його так, аби він підходив до двох  видів раку одночасно», – розповідають друзі Оксани.

Зусилля лікарів і Оксани були не марними, уже після 7 курсів хіміотерапії ріст пухлини і розповсюдження метастазів зупинили. «Всі лікарі кажуть, що єдиним шансом на одужання для Оксани є ефективне, але дороговартісне лікування новітньою імунотерапією у поєднанні з підтримуючою хіміотерапією. У зв’язку з цим Оксана звертається з проханням про допомогу до всіх небайдужих і тих, хто усвідомлює всю складність ситуації, в яку вона потрапила. Один курс лікування коштує 130 000 грн. Всього Оксані потрібно пройти хоча б 8 таких курсів», – додають друзі Оксани і просять доєднатись до збору коштів.

Реквізити для допомоги:
Номер карти Приват: 
5168 7573 4318 7185
Лавінська Оксана

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...