facebook

ДТП у Франківську: швидка перекинулася. Мати з дитиною і медик – у лікарні(фото)

На перехресті вулиць Сахарова-Коновальця в Івано-Франківську перекинулася карета швидкої допомоги. Речниця Нацполіції в області Христина Максимчак розповіла Суспільному про обставини ДТП.

“ДТП сталася за участю автомобілів Volkswagen Touran та швидкої медичної допомоги. За кермом Volkswagen знаходився водій 1998-го року народження. Він був в авто один. За його словами, хлопець на авто рухався по вулиці Сахарова на увімкнений зелений сигнал світлофора і не побачив автомобіль швидкої, який їхав по вулиці Коновальця”, – каже Христина Максимчак.
Водій екстреної допомоги повідомив, що у нього був увімкнений звуковий і світловий сигнали. Він їхав в обласну дитячу лікарню – госпіталізовували жінку з неповнолітньою дитиною.
Внаслідок ДТП трьох осіб доставлено до лікарні – матір, дитину та лікарку, які знаходилися в автомобілі швидкої. У водія Volkswagen Touran травм немає. Він – на місці події. Також там знаходиться водій карети невідкладної допомоги і фельдшер.
На місці події працюють патрульні поліцейські, оскільки вони першими прибули на місце ДТП, та слідчо-оперативна група. Наразі встановлюють всі обставини події.
Про аварію Суспільному повідомив очевидець події Михайло Романюк.

Зокрема, він розповів, що водій екстреної допомоги їхав з центру вверх по вулиці Коновальця. Автомобіль доставки їжі одного з ресторанів Volkswagen з вулиці Сахарова в’їхав у швидку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...