facebook

За легалізацію в Італії треба буде заплатити 400€

Італійський завершив обговорення законопроекту про легалізацію у якому визначено реквізити бенефіціарів, умови та інструкції для подачі заяви.

Найбільшими противниками цього заходу була партія «Рух 5 зірок», а за легалізацію виступали партії “Pd” і “Italia viva.” Посередником у дебатах був прем’єр-міністр Джузеппе Конте.

Кінцеве рішення сторін міститься в указі «Decreto Rilancio,”  яким італійський уряд має на меті допомогти країні вийти із кризи, спричиненої епідемією коронавірусу.

Міністр Roberto Gualtieri у ефірі теленовин Tg5 повідомив: “Легалізація домашніх робітників, доглядальниць та працівників сільськогосподарського господарства відбудеться. Це допоможе компенсувати дефіцит робочої сили, а також також допоможе вивести на світло нелегальну роботу.”

У ці дні сторони працюють над текстом закону про легалізацію, у різних політичних сил є багато розбіжностей як її провести.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Легалізація пропонує

– Легалізувати домашніх працівниць та доглядальниць, а також працівників сільського господарства.
– Видати шестимісячний дозвіл на проживання, для іноземців, які вже працюють на сільськогосподарських роботах. Пізніше термін документа можна продовжити.
– Роботодавці зможуть подати заяву на легалізацію своїх працівників, сплативши одноразовий внесок близько 400 євро та виплати за віртість вироблення документу.
– Нелегальні іммігранти, термін дії дозволу на проживання яких закінчився до 31 жовтня, зможуть подати заявку на поновлення документа. Їм видадуть пермессо на 6 місяців для пошуку роботи.

Подача такої заяви коштуватиме на 160 євро.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...