facebook

У Польщі знайшли тіло: підозрюють, що це — зниклий безвісти українець

У селі Новоселець, в гміні Нисько Ніжанського повіту Підкарпатського воєводства, один з мешканців знайшов труп молодого чоловіка.

Моторошну знахідку було виявлено у четвер, 23 квітня, о 18.30 год. в лісі неподалік забудов, розташованих за кількасот метрів від дороги. Швидше за все, це тіло 22-річного Ігоря Скрипника з України, який зник наприкінці грудня минулого року за загадкових обставин. Незважаючи на велику пошукову діяльність, його так і не знайшли.

Попередній огляд та висновок експертів вказує на те, що тіло може належати молодому українцю, якого вважали викраденим 29 грудня. Через те, що тіло пролежало в лісопосадці чимало часу, потрібне ретельне проведення генетичної експертизи.

Спеціалісти вже провели розтин, аби встановити причину смерті та остаточно підтвердити особу померлого. Наразі результати не оголошують, адже тривають додаткові дослідження взятого біологічного матеріалу.

Проте Окружна прокуратура в Ряшеві повідомляє, що “попередні висновки свідчать, що це могло бути тіло 22-річного громадянина України, який пропав безвісти у Жешуві в грудні минулого року.”

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...