facebook

Не хочеш своєї дружини?- Жорстко, але чесно

Мужики, ви часто ниєте з приводу того, що дружини у вас не ті. Ходять в якомусь незрозумілому одязі, набирають вагу, перестають за собою доглядати. Загалом, виглядають «не так». Говорите, що більше не збуджують, втратили до них фізичний інтерес. І в цьому винні вони. І в тому, що ви шукаєте собі інших баб на стороні, теж винні вони. Не так?

Все так, мужики, все так! Але ось тільки є один важливий нюанс. Щоб жінка збуджувала, вона, по-перше, повинна цього хотіти. А ви коли-небудь думали про те, чи надихаєте ви своїх дружин, чи робите для цього все необхідне? Так? Впевнені?

Скільки годин ви готові витратити на свою машину або новий смартфон? Не рахували? Я просто впевнений, що багато.

Ось вам питання: «Коли востаннє ви присвятили їй ваш дорогоцінний час»? Давайте, згадуйте. Не можете? Так потім що такого або зовсім не було, або було дуже давно, що ви вже й самі забули.

І я зовсім не про спільні походи в ресторан або в кіно. Коли дружина була просто вашим враженням і сенсом даного моменту? Коли ви дивилися їй в очі, насолоджуючись кожною секундою пережитих моментів? Коли в останній раз вивчали її тіло? Ніколи! Давно!

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Коли востаннє ви і справді приносили їй задоволення в ліжку? І я не про ті симуляції, до яких вдаються дружини, щоб не поранити вашу самооцінку.

Знайшли відповіді на ці питання в глибині вашої багатої душі? Тоді дайте відповідь мені, що ви їм даєте натомість? Крім претензій, звичайно.

Майте на увазі, ваша дружина, яка виглядає «не так» може спокійно знайти собі нове натхнення. Людину, яка буде дивитися їй в очі, брати за руку і говорити ласкаві слова. І тоді вона знову схудне, буде одягати обтислі сексуальні сукні та шовкові трусики. Але от знімати їх будете вже не ви. Чесно, я хочу, щоб саме так і було. Чоловік, який не цінує свою дружину, гідний такого ставлення з її боку. І крапка!

Щоб дружина була щасливою, поруч з нею повинен бути люблячий чоловік!

Ви згодні?

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...