facebook

Батько навис і знімав труси, мати била і ображала: з’явилися шокуючі деталі про сім’ю дитини, яка скоїла самогубство на Одещині

З’явилися нові шокуючі деталі у справі загибелі 14-річної дівчини на Одещині Аліни Недової.

Її тіло виявили на березі лиману, дитина, за даними поліції, скоїла самогубство.

Видання “Альтернатива” отримало переписку загиблої з її подругою.

Так, дитина писала, що батьки її часто лають, принижують і б’ють.

“Вони все життя постійно кричать на мене і кажуть, що я жахлива дочка, дура, ідіотка… Тато вже не б’є, а мама б’є і кричить. Постійно говорять, що я у всьому винна… хоч я нічого не робила”, – бідкалася дівчина.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

При цьому вона писала, що батьки постійно пиячать. Вони навіть відрізали дівчині волосся, то ж вона змушена була ходити з короткою стрижкою.  А батько одного разу, писала дитина, напився і почав до неї чіплятися.

“Я прокинулася і почала говорити татові, щоб він відстав. Але він не слухав і потім почав знімати з мене труси… Потім він встав і навис наді мною, я всіляко намагалася щось кричати, але у мене в горлі щось заважало, якийсь комок… А потім я відчула щось мокре… (я була на краю ліжка і тому я спеціально впала). І потім пішла до мами на кухню в сльозах, тому що мені було страшно… Я прийшла і розповіла мамі що трапилося, а вона сказала: “НУ і ЩО?”, – писала дівчинка.

Однак батьки потім казали, що дитина про це та інше каже неправду. Дитина зізнавалася навіть, що хоче померти, бо нікому не потрібна.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...