facebook

“На очах у батьків”: 8-річна дівчинка загинула страшною смертю. Серце не вдалось завести. Крики і сльози відчаю

6 травня троє дітей, які грали поблизу піщаного кар’єру в районі Золочева, опинилися під купою ґрунту, що обвалився. Двом дітям відразу вдалося вибратися з-під обвалу, одну дівчинку дістали занадто пізно.

Згідно з повідомленням ГУНП в Харківській області, дзвінок в поліцію надійшов о 15:20. Діти віком 9, 8 і 5 років гуляли в супроводі батьків, двом з них вдалося вибратися з-під піску майже відразу. Восьмирічна дівчинка пробула під завалом 15-20 хвилин, діставали її вже без свідомості. Незважаючи на спроби реанімувати дівчинку, вона померла.

За словами поліцейських, трагедія сталася в кар’єрі між селом Бугаї і Золочевим, в шести кілометрах від міста. Це старий природний піщаний кар’єр.

“Троє дітей – це брат і дві його сестри, рідна і двоюрідна. Загинула рідна сестра, – розповіла Kharkiv Today прес-офіцер відділу комунікації ГУ Нацполіціі в Харківській області Ольга Грабар. – Діти гуляли з татами. Це благополучні сім’ї, на обліку вони не є. Коли обвалився грунт, чоловіки кинулися самостійно відкопувати дітей і викликали поліцію і “швидку”. Їм вдалося відкопати дітей до приїзду правоохоронців, але врятувати життя дівчинки прибулим медикам не вдалося “.

У селищній раді кажуть: трагедія сталася, швидше за все, через сильні дощі, які пройшли нещодавно.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Там кар’єра немає офіційно, просто викопана яма, батьки там були на рибалці. Це просто місце біля ставка, не видобувають там пісок. Якраз дощі йшли і пішов зсув”, – розповіли в місцевій селищній раді.

Слідчим відділом Золочівського відділення поліції відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань по п.2 ч.2. 115 Кримінального кодексу України з позначкою «нещасний випадок».

Обставини трагедії встановлюються.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...