facebook

Позбавляти пенсії літніх людей за вихід на вулицю, – Комаровський

Доктор Євген Комаровський висловився за посилення методів боротьби з пандемією Коронавіруса. За словами лікаря, для літніх людей необхідно ввести суворий карантин, який жодним чином не повинен торкатися молодих і здорових громадян. На думку лікаря, саме вони повинні формувати колективний імунітет.

Літніх людей доктор назвав найбільш вразливою перед COVID-19 категорією населення. «…Все старше 65-ти років сидять по домівках і не мають права вийти. Тільки висунув ніс – позбавляємо пенсії”, — сказав лікар, пише “Критика”.

За словами Комаровського, необхідно пильно стежити, щоб пенсіонери не виходили з дому. Їм потрібно доставляти медикаменти, пенсії та продукти харчування. При цьому всі інші можуть вільно спілкуватися, ходити на роботу, чим і виробляється колективний імунітет. Таким чином, з’явиться можливість захищати саму вразливу категорію населення.

Доктор Комаровський також додав, що якщо б у нього було в наявності по дві тисячі доларів на кожне домогосподарство, він би з задоволенням виділив старим ці кошти, щоб мотивувати їх сидіти по своїх будинках і квартирах.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...