facebook

Даринка відчайдушно бореться з важкою хворобою. Допоможіть їй

Дитину можуть врятувати в Ізраїлі.

З 2016 році Дар’я Палій бореться з пухлиною в її голові.

«Тоді почалися головні болі. МРТ виявила пухлину головного мозку. Нас направили на лікування до Києва, там виявили обширну гідроцефалію. В зв’язку з цим було проведено термінове шунтування. На той час видалити пухлину було неможливим. Лікарі відмовилися оперувати, мотивуючи тим, що пухлина знаходиться дуже глибоко в мозку, на зорових шляхах, а дитина і так знаходиться в тяжкому стані», – пригадує мама Даші.

Тоді дитині призначили 17 блоків хіміотерапії і вони подіяли – пухлина почала зменшуватися, але так тривало лише рік. Згодом пухлина почала рости і у дитини не зникають головні болі. «10.03.2020 року була проведена операція по видаленню частини пухлини, повне видалення неможливе у зв’язку з її розташуванням», – розповідає мама дівчинки.

Подальше лікування українські медики рекомендують дуже непросте і таке, що дівчинка повністю втратить зір. Тож батьки мріють вивести дитину на лікування за кордон.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Станом на сьогодні ми маємо дівчинку, яка провела в лікарнях довгих 4 роки, з слабким зором ( лише 10% на одне око, а інше зовсім не бачить), постійним головним болем і судомами. Ці всі наслідки спричинила хвороба. Зараз моя дочка приймає протисудомні припадати, терпить нескінчений головний біль та відновлює сили для подальшого лікування. Благаю вас, допоможіть врятувати життя та зір дитині, адже їй всього 9 років», – благає мама Даші.

Реквізити для допомоги:

картки ПриватБанк: 4149 4991 3988 1187 Палій Ірина.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...