facebook

“Швидка не їхала, стекла кров’ю”: на Львівщині жінка загинула у страшних муках (відео)

В одному із сіл Львівської області 79-річна жінка померла від крововтрати після того, як її у дворі покусав власний пес.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Повідомляється, що собака жив у господарів впродовж чотирьох років і досі не проявляв агресії. У день трагедії господиня принесла йому їсти. Тоді пес заплутався у ланцюгу, тож жінка вирішила йому допомогти. Собака раптово накинувся на неї й почав кусати. Відтягла собаку тільки внучка жінки, яка вибігла з хати на крики.

Постраждалу завели до хати, де вона втратила свідомість. Усе тіло жінки було в ранах, пес прокусив вену, з неї почала сильно текти кров. Родичі промили рану та викликали швидку, втім жінка померла до їхнього приїзду від крововтрати.

Зазначається, що швидкій до помешкання було їхати всього 6 кілометрів, проте вона прибула аж за 40 хвилин. Лікарі тепер пояснюють, що мають лише одну машину, а виклики до них ідуть не напряму – після медичної реформи їх почали скеровувати спершу до Львова, а вже тоді в конкретний район.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тим часом у селі кажуть, що в собаки міг бути сказ. Родичі померлої вимагають, щоб пса приспали, однак ветеринар відмовляється це робити, адже за законом має перечекати 10 днів від нападу, щоб зрозуміти, чи він хворий. Якщо це підтвердиться – лікувати доведеться усіх, хто контактував із твариною.

https://1plus1.video/tsn-19-30/2020/tsn-za-20200501-u-lvivskij-oblasti-pes-do-smerti-pokusav-79-richnu-zhinku-yaka-perenesla-jomu-yisti

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...