facebook

“Чорна невдячність”: Сенцов “накинувся” на Зеленського. Українці шоковані – не очікували

Олег Сенцов, колишній український політв’язень, відреагував на заяву президента Володимира Зеленського, пов’язану з трагічними подіями в Одесі 2 травня.

Гарант України зазначив, що цей день важливий для розуміння історії України, тому ми будемо про нього пам’ятати. Однак у своїй публікації уточнив, що мало хто знає, хто дійсно винен в трагедії.

2 травня 2014 року в Одесі відбулися масові зіткнення між патріотично налаштованими громадянами і проросійськими активістами. В результаті конфлікту і подальшої пожежі в Будинку профспілок загинуло 48 осіб, понад 200 отримали поранення.

У відповідь на заяву глави держави колишній політв’язень Олег Сенцов зазначив, що після цього Володимир Зеленський може засумніватися, хто почав війну на Донбасі.

“Якщо главі держави потрібно роз’яснювати, хто винен в трагедії 2 травня, то незабаром у нього можуть виникнути сумніви в тому, хто вбив Небесну сотню і почав війну на Донбасі”, – написав він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Українців обурило таке заяву:

“Так Зеленський перед лицем всього світу заявив про війну на Донбасі, і хто винен”, “Чорна невдячність”, “Забув про все хороше”, “Поважаю Сенцова, але це жахливий вчинок”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...