facebook

На Донбасі поранені двоє військових

З початку доби сепаратисти здійснили вже дев’ять обстрілів. Ще стільки ж – напередодні ввечері.

З початку п’ятниці, 1 травня, на Донбасі внаслідок дев’яти обстрілів поранено двоє військових, повідомили в прес-центрі штабу операції Об’єднаних сил.

“Їм була надана перша медична допомога та вони були оперативно евакуйовані в лікувальні установи. Стан здоров’я обох військовослужбовців задовільний”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що сепаратисти тричі порушили режим припинення вогню в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”. Зокрема, були обстріляні позиції ООС неподалік Богданівки з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперської і стрілецької зброї. Неподалік Водяного двічі застосовували гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” вогонь по позиціях військових поблизу Кримського вели з підствольних гранатометів і стрілецької зброї, було випущено 10 мін 120-го калібру. По околиці Південного вели вогонь з мінометів 120-го калібру, а у Новотошківському застосовували 82-міліметрові міномети.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім того, в штабі повідомили, що з 18.00 четверга сепаратисти 9 разів відкривали вогонь по позиціях військових, застосовуючи заборонені мінськими домовленостями артилерійські системи калібру 122 мм, міномети калібру 120 мм і 82 мм, а також з протитанкові ракетні комплекси, гранатомети різних систем, озброєння бойових машин піхоти, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...