facebook

“Усю ніч лив дощ, їй просто не вистачило сил…”: Моторошні подробиці смерті 6-річної Мілени. “Батька розривало від горя”

Загиблу 6-річну дівчинку Мілену Шєвельову знайшли за вісім кілометрів від села Соснівка на Харківщині. Вона зникла в день сороковин смерті її бабусі по маминій лінії.

Дівчинка померла від переохолодження. Мілена погано бачила і носила окуляри, проте їх біля дівчинки так і не знайшли.

Мілена пропала 26 квітня, в день, коли виповнилося 40 днів з дня смерті її бабусі. Як розповіла мама дівчинки, ввечері вона з двоюрідним братом (вони однолітки – авт.) пішла гуляти. Брат був на велосипеді. Як розповідають в самому селі, діти щось не поділили, і хлопчик скотився з гірки і поїхав, а дівчинка залишилася.

Брат повернувся додому близько 18:00 один. Тоді бабуся (по батьковій лінії) кинулася шукати внучку.

“На ноги підняли всіх. Приїхали і Червоний хрест, і поліція, пожежники, Нацгвардія, місцеві жителі. Весь вечір і всю ніч її шукали. Прочесали всі поля у напрямку до Соснівки. В ту ніч дув пронизливий холодний вітер і лив дощ. Земля липнула до ніг, але люди працювали до самого ранку“, – розповіли OBOZREVATEL в сільраді села Світличне, якому і підпорядковується Соснівка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У пошуках брав участь і батько дівчинки. Люди кажуть, що чоловік буквально розривався від горя, і дуже сподівався знайти дочку живою.
Собаки привели до ставка.
Вночі собаки привели людей до місцевого ставку. “Все тоді подумали, що дівчинка потонула. Вранці вже були водолази, вони оглянули все дно ставка, але нічого не знайшли. Тоді у нас знову з’явилася надія, що дівчинка все-таки жива”, – кажуть у сільраді.

Знайшли дитину випадково, на узбіччі дороги. Люди припускають, що дівчинка заблукала і могла йти на яскраве світло Гоптівки, митного пункту. Але сил у дівчинки не вистачило. До того ж ніхто не знайшов біля неї окулярів, а сама Мілена погано бачила.

“Соснівка – це дачне село. Її бабуся і дідусь часто сюди приїжджають з Харкова. У минулому році Мілена з ними тут майже весь час жила, ми думали, що вона знає околиці. У цьому році її бабуся з дідусем теж тут всю зиму були”, – кажуть у сільраді.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...