facebook

“Важко переносила той коронавірус”: італійським медикам не вдалося врятувати жінку родом з Львівщини

Вчора вночі, 26 квітня, в одній із клінік італійського Неаполя не стало 57-річної жінки зі села Романівка Городоцького району. Вона захворіла на COVID-19, останній тиждень перебувала у важкому стані. Італійські медики не змогли її повернути до життя.

Про це повідомляє “Цинічний Львів” з посиланням на LMN.

Українка родом з міста Ходорів на Жидачівщині. Вийшла заміж у Романівку. Її донька зі своєю сім’єю мешкає у Львові, син з дружиною та донькою залишився у рідному селі.

«Досі не можу оговтатися від такої новини. Кажуть, що Галина дуже важко переносила той коронавірус. Її підключили до апарату ШВЛ, останні дні була у комі. До свідомості так і не повернулася, – каже знайомий покійної жінки з Ходорова, просить не писати його імені. – Чув, що до її дітей Галинина подружка зателефонувала. Казала, аби вони через Консульський Кореспондент Посольства Італійської Республіки у Західному регіоні добивалися, щоби прах матері передали в Україну. Діти хочуть її по-людськи відспівати та поховати. Галина була надзвичайно хорошою та доброю жінкою».

Галина в Італії жила та працювала близько 20 років. Востаннє додому приїжджала цього року на Різдвяні свята.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Була два чи три дні і знову поїхала. Мабуть, думала, що на Великдень приїде. А не судилося. Дай Боже, тепер дітям та онучкам – їх у неї троє – це горе якось пережити», – додає чоловік.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...