facebook

Українські діти до школи не повернуться — у Міносвіти розбили всі надії батьків

До останнього зберігалася надія, що школярі і студенти ще повернуться за парти в цьому році, і завершать навчальний рік очно.

Через пандемію коронавірусу в Україні продовжує діяти загальнонаціональний карантин. Разом з ним перевели на віддалену навчання студентів і школярів, які навчаються, завдяки трансляції освітніх програм по телебаченню або через інтернет. До останнього зберігалася надія, що школярі і студенти ще повернуться за парти в цьому році, і завершать навчальний рік очно. Однак, по всій видимості, навчальні заклади до вересня учнів вже не побачать.

Виконуюча обов’язки міністра освіти Любомира Мандзій заявила, що повернення дітей і студентів за парти у поточному навчальному році не планується. За її словами, вже просто немає часу чекати і розраховувати, що ситуація налагодиться. Вихід із ситуації тільки один – продовжувати дистанційне навчання. Освітні установи вже можна закривати на ремонт.
За словами Мандзій, усі уроки до кінця навчального року будуть проходити виключно на віддаленій основі. Однак за словами в. о міністра освіти, навчальний рік завершиться у встановлені терміни. Студенти будуть віддалено здавати сесію, а школярі – річні контрольні роботи. Однак досі невідомо, як бути з ЗНО.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...