facebook

На Волині вночі чоловік незаконно відібрав у жінки дитину

Пізнього вечора проти 24 квітня троє чоловіків – два працівники Володимир-Волинського відділу поліції та житель Нововолинська – забрали у жительки села Чорників Володимир-Волинського району Марії Кузнецової малолітнього онука. Хлопчика сонним вихопили з ліжечка та повезли у невідомому напрямку, повідомляє “Радар”.

Батько дитини Сергій Макарчук вирішив скористатися тим, що його колишня співмешканка Марія Кузнецова, у якої він неодноразово намагався відібрати сина, була у справах в Нововолинську, де постійно мешкає (на час карантину вона з двома дітьми перебралася до мами в село), та близько 21-ї години 23 квітня навідався до колишньої тещі.

Він почав ломитися в хату Кузнецових і вимагати, щоб його впустили. При цьому, зі слів очевидців, брудно лаявся. Хазяйка хати повідомила про непроханого гостя у поліцію.

Він трохи втихомирився й теж зателефонував на 102, заявивши, що Марія не дає йому бачитись із дитиною, що вона погана мати і що малого треба негайно в неї вилучити. Звісно, чоловік брехав.

Працівник поліції зателефонував Марії Кузнецовій у Нововолинськ і повідомив, що на виклик у Чорників поліцейські не поїдуть, бо вирішувати, з ким має бути дитина, – то не їхня компетенція, а грюкати в двері Макарчук уже перестав.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Однак уже за пів години чи трохи більше той самий поліцейський з колегою та Сергієм Макарчуком стояли на ґанку хати в Чорникові.

Впустити чоловіків господиня помешкання відмовилася, запідозривши лихе. Вийшла у двір, поспілкувалася з правоохоронцями, розповіла про дебош Макарчука. Один з поліцейських сказав, що зайде тільки в коридор. Відтак грубо відштовхнув жінку. Тримав двері, щоб вона не перешкоджала. Тоді в хату зайшли інший працівник поліції та Макарчук. Чоловік вихопив хлопчика, який уже вмостився спати, з ліжечка та роздягненим поніс до своєї машини. Поліцейські подалися за ним.

Бабуся вибігла з хати, плакала, зупиняла, намагалася бодай одежину для малого дати. А один з поліцейських ударив її по руці. Машина рвонула. Макарчук разом із поліцейським повезли дитину в невідомому напрямку.

Як запевнили Кузнецових працівники поліції, дитину повезли у відділок. Але не довезли. Макарчук висадив поліцейського у Володимирі й помчав на Нововолинськ. Наразі ні мати, ні бабуся не знають, де перебуває Сергій Макарчук із малюком.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...