facebook

У Харкові сталася масштабна пожежа в ТЦ “Барабашово”

У Харкові сталася масштабна пожежа в ТЦ “Барабашово”

У Харкові сталася маштабна пожежа у торгівельному центрі “Барабашово”. Жертв та постраждалих немає. Про це УНН повідомляє посиланням на пресслужбу ГУ ДСНС України у Харківській області.

Так, 16 квітня о 2:50 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла за адресою місто Харків, вулиця Амурська, торговий центр “Барабашово”.

“Осередок пожежі знаходився у торгівельному павільйоні модульного сектору “Б”. На момент прибуття перших рятувальних підрозділів у двоповерховому торгівельному павільйоні горіли товари господарчого вжитку на площі 200 кв. м та були пошкоджені вікна суміжного павільйону. Відразу керівником гасіння пожежі було прийняте рішення про підвищення номеру складності пожежі”, – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що у гасінні пожежі брало участь 11 відділень рятувальників на автоцистернах. Всього задіяні близько 60 осіб особового складу ДСНС. Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати у апаратах на стисненому повітрі для захисту органів дихання.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Локалізовано пожежу о 3:22, повністю ліквідовано о 4:31. Причина загорання та збитки наразі встановлюється. Жертв та постраждалих немає. Правоохоронними органами проводиться перевірка по даному факту”, – зазначається в повідомленні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...