facebook

“10 днів боролася за життя.” Раптова смерть 7-річної дівчинки сколихнула країну: відмовили нирки і піднявся тиск

У середу, 15 квітня, стало відомо про те, що в Запоріжжі померла Дарина Кучеряева – дівчинка з Дніпропетровської області, яка постраждала під час пожежі. 10 днів тому в приватному будинку на ній загорівся одяг, але самостійно дитині загасити вогонь не вдалося. Дарині було 7 років.

5 квітня молодший брат штовхнув Даринку біля печі, і на ній загорівся одяг. Дівчинка збивала полум’я про ліжко, на яку згодом перекинувся вогонь. Коли дитину знайшли, на Дарині жеврів одяг, а сама дівчинка просила вибачення у мами за те, що не змогла загасити полум’я. Втративши багато часу, дитина отримала 60% глибоких опікових ран. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на благодійний фонд «Совушка».

Про допомогу постраждалій волонтери просили всіх жителів Дніпра. Через кілька днів після НП у дівчинки відмовили нирки – на тлі опікової інтоксикації. Її потрібно було підключати до апарату «штучна нирка», але в Дніпропетровській області подібного обладнання для лікування дітей немає. Тому Дарину доставили в Запоріжжя. 14 квітня волонтер Олександра Сова-Тимощенкова повідомила про важкому критичному стані Дарини. У дитини підвищився тиск. Сьогодні вранці Олександра повідомила про те, що дівчинка померла.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...