facebook

На Волині хворого на пневмонію виштовхали з лікарні

Родина 37-річного жителя села Єлизаветин звинувачує в недбальстві та ненаданні допомоги лікаря відділення реанімації.

На Волині помеp молодий чоловік, який звернувся з сильним болем живота до лікарні, але його вигнали додому. Тепер родина 37-річного померлого жителя села Єлизаветин звинувачує ухалатності та ненаданні медичної допомоги лікаря відділення реанімації.

До лікарні чоловіка родина повезла зранку у неділю, 12 квітня, коли він відчув різкий біль у животі. Медики зробили аналізи та сказали чекати результатів удома. Але, Сергієві дедалі ставало все гірше. Тоді близькі вдруге привезла його до лікарні. Там зробили УЗД, яке виявило проблеми з печінкою. Рідним на руки видали результати аналізів і знову вказали на двері. За годину чоловік помер вдома на руках у батька.
Врятувати його не змогли й медики швидкої, яких викликали рідні. А причини смерті, зазначені в довідці, просто шокували сім’ю. Судмедексперти вказали, що смерть настала від ускладнень пневмонії та серцевої недостатності.

Рідні загиблого Сергія написала заяву у поліцію. Слідчі вилучають всі документи та довідки стосовно померлого, та опитують медперсонал.

Поліція кваліфікує справу як “Неналежне виконання професійних обов’язків”. Якщо провину лікаря доведуть, то йому загрожує до двух років позбавлення волі. Слідство триває.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...