facebook

У Франківську поліція посилено патрулює біля храмів(фото)

Для забезпечення публічного порядку та з метою дотриманням карантинних обмежень, поліцейські несуть службу в посиленому режимі під час богослужінь в Івано-Франківську та в області.

Правоохоронці посилюють патрулювання поблизу храмів у вихідні дні, 11 та 12 квітня, пише Репортер із посиланянм на пресслужбу ГУ НП в Івано-Франківській області.

До цього залучили близько 600 правоохоронців, 134 військовослужбовців Національної гвардії та 12 військовослужбовців військових частин і підрозділів, що дислокуються у Івано-Франківському гарнізоні.

“Керівництво поліції Прикарпаття зустрічалося з представниками різних релігійних конфесій для пошуку оптимального підходу до Великодня. Тому досягли домовленості: церкви працюють, богослужіння проводять, кількість присутніх не може бути більше ніж 10 людей, а саме: священник, прислужник, дяк і особи, які технічно обслуговують Богослужіння та забезпечують онлайн-трансляцію”, – йдеться в дописі.

Обов’язкова умова – всі мають бути в засобах індивідуального захисту. Для парафіян трансляція відбуватиметься у режимі онлайн.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Правоохоронці забезпечуватимуть правопорядок біля храмів, а самі священники контролюватимуть кількість парафіянин всередині.

Поліцейські розраховують на свідомість громадян та сподіваються, що святкування Великодня в умовах карантину відбудеться у взаєморозумінні та повазі один до одного.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...