facebook

Послуги “за дякую” і освіта “на шару”: ЗМІ розповіли про “безкоштовний” Київ

У Києві існує багато місць, де можна отримати безкоштовні послуги і навіть вдосконалити свою освіту.

Зібрало послуги та перевірило їх якість  видання Сегодня.

Зазначається, що є десятки сайтів, де надано безкоштовну базу для вивчення іноземної мови. Крім того, є навіть можливість поспілкуватися з його носіями. Також багато можна знайти розмовних клубів.

d9b3398cc85569de141010af8704875b9b2f44a1-860x484

“Розмовляємо на різні теми. У групі близько 15 чоловік, із різними життєвими інтересами. Обговорюємо все, що відбувається у країні і світі протягом двох годин. Є у нас і носії мови, які при необхідності підкажуть, що і як краще сказати”, – розповів організатор одного із клубів.

У клубах з безкоштовним вивчення іноземних мов можна вивчити французьку, іспанську та німецьку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Можна попрактикуватися у Києві і у ораторській майстерності.

Також у столиці дбають про те, щоб малозабезпечені та безпритульні не залишилися голодними – діють авторозвозки з їжею у 32 точках по Києву.

Просто у столиці і “окультуритися”.

Раз на місяць усі бажаючі можуть безкоштовно відвідати музеї Києва у так звані дні відкритих дверей. На сайті кожної установи є графік днів безкоштовного відвідування.

Вистачає у столиці і безкоштовних розваг.

Наприклад, можна послухати безкоштовний концерт класичної музики у Маріїнському парку, вони проходять у легендарній “Ракушці” у вихідні.

У кіно можна піти без грошей на свій День народження.

Останнім часом у столиці стало традицією проводити інформаційно-оздоровчі акції. Наприклад, коли в усьому світі відзначають День серця (29 вересня) або День діабету (14 листопада), городяни отримують можливість безкоштовно виміряти артеріальний тиск, рівень цукру в крові і безкоштовно отримати індивідуальні консультації лікарів.

Крім того, у Києві можна безкоштовно отримати послуги масажиста, візажиста, перукаря і навіть косметолога. Але ці послуги надають студенти профільних установ або ж учні короткострокових курсів, які з величезним азартом візьмуться за створення іміджу будь-кого, щоб набити руку.

“Мені зробили приголомшливу вечірню зачіску в одній зі шкіл на вул. Шутова. Зробили добре, але дуже довго – майже дві години. Цього і слід було очікувати, творили її студенти, які запросили мене побути моделлю. Одного разу я сама подзвонила і записалася на безкоштовну процедуру нарощуючи вій. Там заповнила анкету, і вони вже самі звали на різні процедури: макіяж, манікюр і навіть педикюр. Запрошували на масаж”, – розповіла мешканка столиці Анна Копійка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...