facebook

Українців з Балі відпускають додому з обсервації – готелі підготували до виселення.

Українців, які прилетіли з Балі до повного закриття кордонів через спалах коронавірусу, збираються відправляти по домівках. Їм вже роздали бланки про згоду залишатися на самоізоляції, а готелю “Козацький” дали відмашку готуватися до виселення тимчасових постояльців.

Про це OBOZREVATEL повідомило власне джерело, надавши також фотографію бланка. Ще вранці з’явилася інформація про те, що готуються списки тих, кого потрібно відвезти до Полтави і Харкова.

За словами джерела, близько 14:00 співробітники готелю почали збирати інформацію про кожного: ПІБ, місто і чи потрібен їм трансфер додому. Через якийсь час їм почали роздавати бланки про згоду на самоізоляцію. Відповідно до зазначеної там інформації, їм потрібно залишатися в межах своїх квартир на протязі 14 днів.

Як розповіло джерело, в чаті повідомили про те, що бланки потрібно заповнювати заднім числом – 30 березня, днем, коли вони прилетіли. При цьому, приземлилися в Україні вони тільки 30 березня. Виходить, що за цими документами, вони офіційно з моменту прильоту знаходяться на самоізоляції, а не на обсервації, де вони провели неповних 5 днів.

Також один з учасників чату розповів, що за словами співробітниці готелю, вони отримали вказівку від міністерства інфраструктури готуватися до виселення і подальшої дезінфекції будівлі. Перед відправкою додому всім учасникам обсервації повинні видати результати ПЛР-тесту, довідку про проходження обсервації і документ про згоду на самоізоляцію.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...