facebook

В Івано-Франківську вводять більш жорсткіші правила карантину

В Івано-Франківську ввели жорсткіші обмеження для боротьби з поширенням коронавірусної інфекції.

Сьогодні о 10 годині комісія з надзвичайних ситуацій затвердила нові, більш жорсткі правила карантину в Івано-Франківську, пише КУРС.

Керівникам аптек, магазинів та ринків рекомендовано не допускати більш як 10 людей одночасно. Люди повинні зберігати дистанцію не менше 2 метрів.

Комунальникам доручено тримати на контролі прибирання вулиць, під’їздів, тощо.

Поліція, Нацгвардія і Муніципальна варта мають посилити патрулювання на вулицях. Забезпечити цілодобове патрулювання вулиць.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Від сьогодні поліція буде штрафувати людей, які порушують правила карантину, – від 17 тисяч грн для фізичних осіб і від 34 тисяч для юридичних.

Місто звернулося до Антимонопольного комітету, щоб не було спекуляцій на ліках та продуктах.

Людей, які повернулися з-за кордону і ще не минуло місяця, просять максимально самоізолюватися! Заради безпеки людей навколо, навіть якщо не маєте ніяких симптомів хвороби.

Окрім того, мерія звернулася до уряду, президента з проханням ввести в країні жорсткіші заходи, в тому числі надзвичайний стан, з залученням правоохоронців і Нацгвардії.

Нові обмеження в Івано-Франківську пов’язані із першою смертю від коронавірусної інфекції в Івано-Франківську. Наразі з підозрою на коронавірус в обласній інфекційній лікарні знаходиться 15 осіб.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...