facebook

Українські хакери організували трансляцію Гімну України в Криму (відео)

4 жовтня поточного року на YouTube було розміщено відео, яке демонструє реакцію кримчан на трансляцію українського державного гімну

Як повідомляє replyua, на території окупованого півострова знаходиться безліч людей, які чекають повернення Криму до складу України – вони не відмовилися від українського громадянства і не прийняли російське, вони святкують День Незалежності України та інші державні українські свята. У вересні українські хакери висловили їм свою підтримку.

ukrayina

Група українських хакерів Cyber & Radio S у вересні поточного року на короткий час взяла під свій контроль кілька систем відеоспостереження приватних організацій і комунальних установ на території анексованого півострова.

Зокрема, вони використовували можливість трансляції звуку в деяких камерах з функцією двосторонньої передачі звуку і організували трансляцію державного гімну України в одній з кримських шкіл, ветеринарній клініці, а також кількох супермаркетах.

На відео добре видно, що перша реакція кримчан – це посмішка. Вони переглядалися і дуже дивувалися, а деякі – дуже зраділи, навіть аплодували.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...