facebook

Собчак шокувала зізнанням про те, як ледве уникнула зґвалтування

Телеведуча пригадала наповнену пригодами юність.

Епатажна і нині вагітна ведуча Ксенія Собчак поділилася особистими таємницями з минулого.

385512842

Виявляється, у віці 14-ти років її мало не зґвалтували. Будучи підлітком Ксенія втрапила у небезпечну ситуацію. Майбутня зірка із подругою довірливо сіли в авто то хлопців, у котрих були свої наміри на дівчаток. Непростими спогадами Собчак поділилася у книзі “Нові заповіти. Найвідоміші люди Росії про свої мрії, страхи і успіхи”, пише Woman’s day.

“Хлопці привезли нас на коктейль в головний готель для швидкого сексу в лісах Фінської затоки під назвою” Ретур “Зрозумівши, що запахло смаженим, ми відразу перетворилися на маленьких переляканих до смерті дівчаток і стали швидко і нервово щось лепетати про те, що нам додому треба, батьки чекають.

На це нам відповіли швидко і чітко, як на “стрілці”, і, взагалі-то, цілком логічно: “Значить так, ви коктейлі з нами пили? Пили. Поїхати далі погодилися? Так що або горілки для хоробрості і по-хорошому в номери, або горілки вип’ємо ми, а ви підете з нами. Але вже не по-хорошому”, – розповідає Собчак. Вибратися із такої ситуації дівчатам допоміг випадок та кмітливість: лишивши свої шуби в машині вони відпросилися в туалет, звідки і втекли.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“А далі – маленьке віконечко в туалеті, стукіт переляканого серця, одна нога на батарею, друга в лаз, рука подруги і м’яке падіння в сніг. Холод, пронизливий холод, в лісі в одних сукенказ. Майже заморожені дівчата, що перегороджують дорогу вантажівці, і добродушний далекобійник, що дав нам свій пуховик один на двох, щоб ми зігрілися. І блокпост ДАІ і перший голос з рації: “Знайшли? Ну слава Богу””, – пригадує Ксенія. Журналістка розповіла, що після такої витівки на неї чекав домашній арешт. Як виявилося, ці молодики були справжніми грабіжниками: один із них був засуджений за згвалтування, а “обранець” Ксюші – за грабіж.

Нагадаємо, Собчак на 9 місяці вагітності станцювала під “Очки как у Собчачки” гурту “Ленінград”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...