facebook

Працівники однієї з перукарень Франківська шиють і безкоштовно роздають захисні маски потребуючим (фото)

Вони організували акцію “Будемо Здорові”, в рамках якої шиють маски і роздають їх тим, хто цього потребує, пишуть Версії.

Вони організували акцію “Будемо Здорові”, в рамках якої шиють маски і роздають їх тим, хто цього потребує, пишуть Версії.

Про акцію на сторінці у фейсбук написала донька власниці перукарні Людмила Костюк.

“Хочемо частково посприяти, щоб Ви були ЗДОРОВІ. Давайте разом розпочнемо Флешмоб під гаслом “Будемо Здорові”. Заходьте і моніторте друзів, знайомих, родичів, які не можуть придбати МАСКИ! За БЕЗКОШТОВНИМИ МАСКАМИ – до нас! Будемо раді допомогти,” – написала жінка на своїй сторінці.

Власниця перукарні у телефонній розмові розповіла кореспондентові WestNews, що робить це безкоштовно, за велінням серця. Жінка за власні кошти купила тканину і ґумки. Вона розкроює тканину, а потім із донькою та ще однією працівницею перукарні шиє маски. За кілька днів вони так виготовили близько тисячі масок, які роздали людям.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Роздаю тим, хто приходить, даю людям на вулиці. Питаю – скільки людей в сім’ї і даю по одній кожному. Багато в одні руки не даю, щоби не було спекуляцій,” – розповіла власниця перукарні Галина Костюк.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...