facebook

Кількість заражених у Франції зросла

Третина осіб,що заразилися і яких  госпіталізували,у Франції становлять люди похилого віку,яким за 65 років.Серед померлих пацієнтів до цієї вікової групи належать 87%.

Кількість осіб, що заразилися COVID-19, у Франції зросла за добу з 10 995 до 12 612 осіб, при цьому число померлих збільшилося із 372 до 450. Про це у п’ятницю, 20 березня, на прес-конференції, яку транслював телеканал CNews, заявив генеральний директор Головного управління охорони здоров’я Франції Жером Саломон.

“Число інфікованих, як показують проведені тести, досягло 12 612, при цьому госпіталізовано 5226 осіб, у реанімації перебувають 1297 осіб, 450 померли”, – сказав епідеміолог.

За словами Саломона, вірус по Франції поширюється дуже швидко, особливо в метрополіях. Також він закликав населення неухильно дотримуватися заходів гігієни і не залишати свої квартири.Щодня у Франції проводяться понад 50 тисяч перевірок на вірус.З вечора п’ятниці влада починає компенсувати 100% фінансових витрат громадян на консультації з лікарями через Інтернет.

Раніше посольство України у Франції рекомендувало українським громадянам, які перебувають у країні або планують її відвідати, дотримуватися рекомендацій щодо заходів захисту від зараження новим коронавірусом.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...